Ekspozite_Klea Kotollaku

April 26th, 2017

Ekspozite_Klea Kotollaku

Ekspozite_Klea Kotollaku

Te dashur studente,

 
Neser jeni te ftuar ne ekspoziten e nxeneses Klea Kotollaku. Ekspozita do te zhvillohet ne universitetin Epoka, godina A ne oren 11:00 dhe hapja do te behet nga dy artistet Helidon Haliti dhe Kosta Zhonga.
 
Ju mirepresim,