Kim Mehmeti: Open Forum

November 18th, 2013

Kim Mehmeti: Open Forum

Kim Mehmeti: Open Forum

Klubi i Artit dhe Kulturës, ka kënaqësinë t’Ju bëjë me dije se i ftuari i parë do të jetë z. Kim Mehmeti, shkrimtar, eseist, polemizues, i cili deri më tani ka botuar më se dhjetë libra të përkthyer në disa gjuhë. Kim Mehmeti është shkrimtar i mirënjohur dhe shumë i vlerësuar nga kritikët e sotshëm shqiptarë dhe ato ndërkombëtar. Publicist mjaft i guximshëm dhe i drejtëpërdrejtë me mendimet e tij.

Në bashkëbisedimin me studentët e Universitetit Epoka, z. Mehmeti do të referojë temën “Shqiptarët dhe diplomacia kulturore”, por studentët janë të lirë të pyesin dhe për tema të tjera në interes.

Bashkëbisedimi do të organizohet me datë 18 nëntor 2013, ora 11;00, në Sallën e Konferencave në Godinën E