Dekani i studenteve

April 2nd, 2013

Dekani i studenteve

Dekani i studenteve

Mirë se vini studentë, pjestare te familjes dhe te fakultetit! Zyra e Dekanit te Studentëve është këtu për t'ju ndihmuar të shfrytezoni  burimet e panumërta te vena në dispozicionin tuaj nga Universiteti Epoka.

Zyra e Dekanit te Studentëve fuqimisht ju inkurajon të jeni aktive në jetën universitare duke kërkuar mundësi per tu përfshirë brenda dhe jashtë klasës.

Universiteti Epoka ju ofron programe të shumta akademike, bashkë-kurrikulare dhe aktivitete të dizejnuara për të rritur përvojën tuaj të të mësuarit.

Stafi i Dekanit të studentit është në dispozicion të ndihmoje studentët me çdo çështje, pyetje apo problem.

Ju lutem mos ngurroni të kontaktoni me anëtaret e stafit tonë, ne jemi ne shërbimin tuaj.Prioriteti ynë është ndihmesa e studenteve dhe pasurimi i përvojës se tyre në Universitetin Epoka.
 

ROLAND HOXHA

Dekani i Studenteve