Edicioni i 4 i "Entrepreneurs Workshop Day"

April 2nd, 2016

Edicioni i 4 i

Edicioni i 4 i "Entrepreneurs Workshop Day"

Edicioni i 4 i Entrepreneurs Workshop Day, event i organizuar cdo vit nga Entrepreneur Club, bashkoi profesionist dhe akademik te mirenjohur si dhe studente ne ambientet e Tirana International Hotel. Fokusi i ketij eventi ishte krijimi i kanaleve te komunikimit si dhe shkembimi i njohurive dhe eksperiencave.