Ekspozita e 28-29 Nėntorit.

November 27th, 2015

Ekspozita e 28-29 Nėntorit.

Ekspozita e 28-29 Nėntorit.

Në kuadër të Festës së Pavarësisë, klubi “Art and Culture” po planifikon të krijojë një ekspozitë. Ekspozita do të përmbajë foto të bëra nga vetë studentët, piktura, vizatime dhe çdo gjë që ka lidhje me këtë motiv dhe që sjell atmosferën e festave të Nëntorit.

Duke filluar që nga e hëna më 23 Nëntor studentët janë të ftuar të sjellin fotot dhe pikturat e tyre për ti paraqitur në ambjentet e kampusit të Premten, më 27 Nëntor. Ekspozita do të vazhdojë deri javën e pare të Dhjetorit.