Faza finale e konkursit "Brain Ring 2016"

April 7th, 2016

Faza finale e konkursit

Faza finale e konkursit "Brain Ring 2016"


120 gjimnaziste dhe 20 shkolla te mesem ishin pjese e konkursit "Brain Ring 2016", te fituar nga Turgut Ozal College, Tirane. Urime shkolles fituese!