leksion i hapur me Z. Rezart Prifti

January 22nd, 2016

leksion i hapur me Z. Rezart Prifti

leksion i hapur me Z. Rezart Prifti

Innovative Enterprises Club ne bashkepunim me Marketing Zone kane organizuar sot nje ore leksioni te hapur me nje nga profesoret e Universitetit te Tiranes, Z. Rezart Prifti. Fokusi kryesor i ketij leksioni ishte roli i inovacionit dhe marketingut ne bizneset e diteve te sotme.