Marsona Bezhani nje nga fitueset e Discover Vodafone Graduate Program 2015

December 17th, 2015

Marsona Bezhani nje nga fitueset e Discover Vodafone Graduate Program 2015

Marsona Bezhani nje nga fitueset e Discover Vodafone Graduate Program 2015

Studentia jone Marsona Bezhanin, është një nga  fitueset e programit Discover Vodafone Graduate Program 2015.

Marsona ka përfunduar studimet Bachelor në Informatikë Ekonomike pranë universitetit Epoka dhe gjithashtu në të njëjtën kohë ka studiuar degë të dytë Bankë dhe Financë. Aktualisht ajo po vazhdon studimet në Master Shkencor për Inxhinieri kompjuterike viti i dytë, gjithashtu te Epoka. Gjatë të njëjtës periudhë ajo është angazhuar në marrëdhënie pune si Community Manager për një kompani zviceriane: Helvetica Versicherungen dhe si Business Analyst për Microsoft Dynamics AX ne Deloitte Albania and Kosovo. Tashmë, pjesë e programit Discover Vodafone, Marsona synon të zhvillojë sa më shumë aftësitë e saj përsa i përket fushave në biznes dhe teknologji si dhe ti përdorë këto aftësi për të arritur objektivat e skuadrës dhe të kompanisë.

Shumë suksese në rrugëtimin tënd Marsona!