Mesim ne pikture dhe fotografi

December 10th, 2015

Mesim ne pikture dhe fotografi

Mesim ne pikture dhe fotografi

Klubi "Art and Culture" ju fton te merrni pjese ne kurset qe do te zhvillohen ne pikture dhe fotografi.