Perfaqesues te Klubit te Sipermarresve vizituan kompanine Albtelekom dhe Eagle Mobile

November 11th, 2013

Perfaqesues te Klubit te Sipermarresve vizituan kompanine Albtelekom dhe Eagle Mobile

Perfaqesues te Klubit te Sipermarresve vizituan kompanine Albtelekom dhe Eagle Mobile

Nje grup prej 15 studente,perfaqesues te Klubit te Sipermarresve ne bashkepunim me Zyren e Planifikimit te Karrieres organizuan nje vizite ne kompanine Albtelekom dhe Eagle Mobile.Studentet u priten perzemersisht nga stafi.Si fillim studentet vizituan nje muze te vogel qe ndodhej ne katin e pare te kesaj kompanie.Aty ishin ekspozuar mjetet e vjetra te komunikacionit qe nga vitet 30 deri ne ditet tona.Me pas studentet u njohen me katin ku ndodheshin Burimet Njerezore dhe Marredhenie me Publikun nga ku dilnin  idete  dhe vendimet me te rendesishme.

Per studentet pjesemarres ishte krijuar nje ambjent miqesor ne sallen e mbledhjeve te kompanise ku ishin vendosur koktejl dhe dhurata te vogla simbolike per ta. Z.Alban Tartari  u bashkua me pjesemarrsit gjithashtu.Pas nje prezantimi te shkurter te studentve dhe nje dhenie ten je informacioni per sektore te ndryshem te kompanise, studentet paten mundesine per te diskutuar per tema me te rendesishme per ta si mundesite e punesimit dhe pritshmerite e kompanive mbi kanditatet. Disa nga temat qe u diskutuan dhe qe iu vu theksi ishin eksperiencat,konferencat,workshop,praktikat verore qe Universiteti Epoka ofron per studentet.