Sesion informues mbi platformen rinore "Youth Speak"

March 15th, 2016

Sesion informues mbi platformen rinore

Sesion informues mbi platformen rinore "Youth Speak"

Young Economists Network organizoi sot sesionin informues mbi platformen me te madhe rinore "Youth Speak". Ky sesion kishte si qellim kryesor aktivizimin  e te rinjve si dhe ndergjegjesimin e tyre per rolin qe kane ne shoqeri. Aktiviteti u mbajt nga disa aktiviste rinor, pjese e organizates AIESEC.