Skuadra e Inxhinierise se Ndertimit fiton serisht kampionatin

May 28th, 2013

Skuadra e Inxhinierise se Ndertimit fiton serisht kampionatin

Skuadra e Inxhinierise se Ndertimit fiton serisht kampionatin

EPOKA Sports Club organizoi “Epoka Spring football championship”. Ky kampionat ishte i dyti i zhvilluar gjate ketij viti akademik midis klasave ne universitetin EPOKA. Ne kete kampionat moren pjese 12 skuadra te perzgjedhura midis departamenteve.

Finalja u zhvillua diten e djeshme me 28 Maj.Ne finale u perballen skudrat e departamenteve te inxhinierise se ndertimit “CAMERIA” dhe arkitektures “ARKITEKTAT”, ndeshje qe u fitua nga skuadra e inxhinierise se ndertimit me rezultatin 9-2. Ne fund te ndeshjes Dekani i Studenteve Z.Sezer Erdogan i dorezoi skuadres fituese trofeun. Ky ishte dhe trofeu i 4 radhazi per kete skuader qe fitojne ne kampionatet e organizuara ne Universitetin EPOKA. Golashenuesit me te mire te turneut ishin Erlis Mosha dhe Abdulla Vokrri nga skuadra ARKITEKTAT (ARCH) me nga 20 gola. Lojtari me i mire i turneut u shpall Erlis Mosha nga skuadra e ARKITEKTAT (ARCH).