Takime me studentėt jo-tė suksesshėm

November 12th, 2013

Specialistët e Zyrës së Planifikimit të Karrierës dhe e të Diplomuarve, janë duke organizuar takime me studentët jo-të suksesshëm ( me notën mesataren nën 1.8) të Universitetit Epoka. Këto takime intensive po zhvillohen një për një me studentët e të gjitha departamenteve cdo ditë nga ora 08.30-16.00. Qëllimi i këtyre takimeve është konstatimi i shkaqeve të mossuksesit të studentëve dhe shikimi i mundësive për të rritur performancën e studentëve përkatës në vazhdimësi.