Takimi me studentėt e ekselencės 2016

November 15th, 2016

Takimi me studentėt e ekselencės 2016

Takimi me studentėt e ekselencės 2016

Zyra e Dekanatit të studentëve organizoi një takim të veçantë me studentët e ekselencës të vitit të pare nga secili department. Qëllimi i takimit ishte për ti dhënë studentëve një informacion të detajuar rreth shërbimeve që ofron zyra jonë si dhe për të mësuar përshtypjet e para të tyre rreth kampusit dhe mbarëvajtjes së mësimeve. 

Studentët u informuan rreth kritereve për të mbajtur bursën dhe ndaj detyrimeve që ata kanë karshi univeristetit si studentë me bursë. Ne i inkurajuam ata që të jenë shumë aktivë në evente akademike, sociale, kulturore dhe sportive të organizuara nga klubet tona studentore si dhe të aplikojnë në programet e intershipit që u mundësohen në kompanitë më në zë në vend. Gjithashtu iu bëmë të ditur se zyra jonë është e hapur për cfarëdolloj shqetësimi. 

Të gjitë studentët ishin të kënaqur nga universiteti dhe disa prej tyre u shprehën se ndiheshin më mirë nga çe kishin menduar!