Trajnimi i Skuadres se Volejbollit

November 23rd, 2015

Trajnimi i Skuadres se Volejbollit

Trajnimi i Skuadres se Volejbollit

Klubi i Sporteve ju fton të bëheni pjesë e Skuadrës së Volejbollit për femra të universitetit “Epoka”.

Skuadra do të përfaqësoje universitetin tone në kompeticione të ndryshme me universitetet e tjerë në Shqipëri. Aida Shehu, pedagoge në universitetin e Sporteve Tiranë do të jetë trajnerja e skuadrës tone. Ajo do të zgjedhë përfaqësuesit dhe do ta trajnoje skuadren dy here në javë. 

Afati i fundit për aplikime është data 30 NENTOR 2015.