Universiteti “Epoka” Fitoi vendin e Dytė nė universiadėn, Tirana 2016

November 11th, 2016

Universiteti “Epoka” Fitoi vendin e Dytė nė universiadėn, Tirana 2016

Universiteti “Epoka” Fitoi vendin e Dytė nė universiadėn, Tirana 2016

Universiteti Epoka, ishte pjesë e universiadës, Tirana 2016. Në këte aktivitet morën pjesë 25 universitete nga Shqiperia, Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia.

Ky aktivitet synoi të promovojë zhvillimin e aktiviteteve të përbashkëta sportive ndërmjet universiteteve në nivel mbarëkombëtar dhe të nxisë e inkurajojë studentët për t’u angazhuar në aktivitete të tilla fizike e sportive.

Universiteti Epoka u përfaqësua me skuadrën e sajë të futbollit të cilët kaluan me sukses 4 raunde duke arritur deri në ndeshjen finale, ku përballë kishtë universitetin e Tiranës, ku ndeshja përfundoi 2-1 në favor të universitetit të Tiranës.

Më poshtë do të gjeni rezultatet e ndeshjeve të skuadrës sonë.

 

1.    Epoka University 4- 1 University of New York Tirana

2.    Epoka University 5-2 Football Association of Ulcinj

3.    Epoka University 1-0 Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës

4.    Epoka University 1-1 University of Prishtina ( 3-2 Penallti)

5.    Epoka University 1-2 Universiteti i Tiranës.