Vizitė te Compassion Help Center

December 12th, 2015

Vizitė te Compassion Help Center

Vizitė te Compassion Help Center

Të shtunën më 12 Dhjetor, Women's Leadership Club dhe Sensitive Society Club vizituan Compassion Help Center. Ata u mirëpritën nga stafi të cilët të cilët folën mbi aktivitetet e tyre gjatë këtyre tre vite operime. Pasi vizituan mjediset e qendrës u mbajt një takim te salla e mbledhjeve dhe administratori i përgjithshëm zoti Suat Yılmaz i vuri studentet me dije në lidhje me dy projektet më të rëndësishme të këtij viti, “Një fundjavë ndryshe” që ka të bëjë me një fëmijë jetim që do të kalojë një fundjavë ndryshe me ndihmën e njereze që kanë dëshirë të kalojnë një fundjavë me një fëmijë jetim dhe “Familjet Motra” e cila konsisiton me nje familje të pasur që do të furnizojë cdo muaj me ushqime një familje të varfër.

Studentët e të dy klubeve shprehën deshirën e tyre të madhe për të bashkëpunuar me Compassion gjatë të gjithë aktiviteteve të tyre dhe zoti Yılmaz shprehu kënaqësinë e tij për ti ndihmuar studentët me qëllimet që duan të arrijnë