Zyra e Planifikimit te Karrierės dhe e tė Diplomuarve shtroi darkė pėr tė diplomuarit

October 23rd, 2013

Zyra e Planifikimit te Karrierės dhe e tė Diplomuarve shtroi darkė pėr tė diplomuarit

Zyra e Planifikimit te Karrierės dhe e tė Diplomuarve shtroi darkė pėr tė diplomuarit

Zyra e Planifikimit te Karrierës dhe e të Diplomuarve të Universitetit Epoka shtroi darkë për të diplomuarit e universitetin tonë. Ditën e mërkurë në 23 tetor të ftuar ishin të diplomuarit e Fakultetit të Arkitekturës dhe Inxhinjerisë, ndërsa ditën e enjte në 24 tetor të ftuar ishin te diplomuarit e  Fakultetit të Ekonomisë dhe të Shkencave Administrative.Të ardhur nga qytete të ndryshme disa edhe pertej kufirit, dhjetra të dipomuar u ribashkuan në ambjentet e universitetit duke rikujtuar momentet e jetes studentore. Ishte një pritje e vecantë për ta që nga mementi historik i diplomimit të tyre. Në këtë ribashkim morën pjesë edhe stafet akademike dhe Dekanët e secilit fakultet.

Zyra e Planifikimit të Karrierës dhe e të Diplomuarve, ka vendosur që këto takime midis te diplomuarve ti kthejë në tradite të përvitëshme.

Duke falenderuar pjesmarrësit në këto ribashkime, ju presim serish ne Universitetin Epoka.