Ceremonia e Hapjes

October 12th, 2015

Ceremonia e Hapjes

Ceremonia e Hapjes

Universiteti “Epoka” do të fillojë zyrtarisht të hënë në datën 12 tetor 2015 vitin e ri akademik 2015-2016. Në  kuadër të saj do të organizohet edhe ceremonia hapëse e cil da të fillojë në orën 11:00 në ambientet e universitetit.

Pjesmarrës në këtë event do të jenë , rektori i universitetit, dekanë e lektorë të universitetit për ti uruar mirëseardhjen studenteve të cilët janë regjistruar për herë të parë në universitet dhe gjithashtu për ti uruar suksese në vazhdimësinë e studimeve të tyre studentëve të tjera.

Programi do të përmbajë disa fjalime të shkurtra dhë më pas do të ketë një koncert me këngë live , ku do të përformojnë studentët tanë në bashkëpunim me “All in Band”

Ky aktivitet do të sponsorizohet nga Pepsi dhe uji Spring, pjesë e “Agna Group” ku do të shpërndahen produkte falas për të gjithë pjesmarrësit.