Konkursi i Esese 2013

April 4th, 2013

 

TEMAT(zgjidhni njeren)

1.     Albanian Economy Today and Then: The Drivers to Growth

2.     Power of Women in Albanian Economic Development

3.     Education Impact on Economic Performance of Albania

 

Kush mund te marre pjese?

Studentet e diplomuar dhe aktuale te Universitetit Epoka nga te gjithe departamentet.

 

Kerkesat e Esese

  • Eseja duhet te jete e shkruar ne Anglisht, double-spaced me shkrim 12 font Times New Roman, dhe one-inch margins ne te gjitha anet.
  • Eseja duhet te kete minimumi 1000, maximumi 1500 fjale per studentet e diplomuar dhe per ata qe ende vazhdojne studimet.
  • Include a cover page with your name and the topic you choose.
  • Shkruajeni emrin tuaj vetem ne faqen e pare.

Dergoni formularin e aplikimit dhe esen ne adresen e email mhodo@epoka.edu.al .

 

Periudha e Aplikimit

04 Prill – 14 Maj, 2013

 

Ceremonia e Cmimeve: 16 Maj 2013

 

Cmimet per 3 esete me te mira:

  • Pjesemarrje ne Konference Internacionale /Publikimi ne Reviste
  •  Praktika unike Brenda ose jashte Shqiperise
  • Dhurata promocionale nga Universiteti Epoka

Organizatore:  Departamenti I Ekonomikut dhe Klubi “Women’s’ Leadership”

Sponsor: Dekani I Studenteve